25.2.16

Участь у марафоні здоров'я

   
В нашій школі щомісяця відбуваються багато подій. Лютий- це традиційно місяць проведення інтелектуального марафону здоров'я. Протягом чотирьох тижнів  було проведено  тиждень інформатики  і тиждень хімії.
          Закінчився марафон подією, яку нечуючі учні чекали з нетерпінням, - конкурс любителів фізики, хімії, біології "Юний знавець природи", який відбувся 24 лютого. Вчителі Мілена Володимирівна Супрун та Наталія Леонідівна Шаповалова підготували та провели захід серед учнів 9-А, 10 та 11 класів. Конкурс складався з двох частин - теоретичної та практичної. Учні розподілились на три команди: "Атомчики" (капітан Ставріді Максим), "Молекулки" (капітан Рибалко Ігор) та "Клітинки" (капітан Півоварчик Анастасія).

Після першої частини конкурсу, яка проходила на другому уроці, виявились дві команди-лідери -   "Атомчики" та "Молекулки", що набрали по 14,5 балів. На другому етапі конкурсу команди випробували себе в якості справжніх науковців, самостійно виконуючи досліди. Перемогли учні команди "Атомчики" (21,5 бал ), друге місце посіла команда "Молекулки"(18,5 балів ), третє з невеличким відривом посіла команда "Клітинки". Солодкі призи  як винагорода за працю дуже сподобалися всім учасникам заходу.
Презентацію до конкурсу розміщую на сторінці "Позакласні заходи з фізики"

Комментариев нет:

Отправить комментарий